19 Dec, 2017

Ny app "Samlar alla dina Zlantar i en och samma app"...

 

Jag har nu under några dagar testat en ny app, som heter Zlantar. Jag gillar alla appar som har med privatekonomi att göra och just den här appen är en väldigt ny app, där du bland annat har koll på alla dina avtal och får en överblick av din ekonomi. Jag kommer definitivt att använda appen flera ggr per månad då jag fastnar på sånt här.

 

 

 

En del av dina egna avtal hittas automatisk när du loggar in i appen via ditt Mobila Bankid eller så kan du själv manuellt registrera dem. I mitt fall hittade appen CSN, Ellevio (El), If (försäkring) och SBAB (bolån), sen får jag även en ekonomisk överblick på spenderade pengar, inkomst och sparande.

 

Finns även en funktion där man kan jämföra sina avtal såsom boräntor och bredband. Användbar och strukturerad ekonomisk app helt enkelt som kommer att utvecklas till det bättre i framtiden antar jag.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.