28 Jan, 2018

Kryptovalutor 4:e största innehav..

 

 

Uppdaterade min portföljsammanställning och som det ser ut för tillfället är Kryptovalutor 4:e största innehav och jag försöker att hålla en riktlinje så att inget innehav är större än 10%.

 

När det gäller Kryptovalutor så äger jag Ethereum och Bitcoin, sen mindre poster i EOS och OmiseGo. Kommer nog med stor sannolikhet inte köpa på mig mer, men små månatliga insättningar lär det bli. Det blir ett eget inlägg snart om detta och om du redan nu vill öppna ett Krypto konto, så kan du själv använda min kompislänk och få Bitcoin till ett värde av 10$. Såsom jag fick nedan.

 

I andelen övriga aktier ingår så som JNJ, Fortum, Amazon, Atea, Tomra och Orkla mm.

 

Nedan kan ni se mina utdelningar genom åren och jag önskar verkligen att jag hade börjat tidigare med utdelningsinvestering och utnyttjat den effekt som Ränta på Ränta kan ge. Jag får nöja mig med att indoktrinera min dotter tidigt så att hon inte missar allt detta som har med utdelningar att göra.

 

Mina konton har jag hos Avanzasom jag tycker är den bästa nätmäklaren. Om du inte har ett konto där så öppna ett och sköt dina egna affärer, det kommer du tjäna på.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.