6 Apr, 2018

Utdelningar Mars 8 722 kr

 

 

För första gången i år är jag över mitt satta mål för 2018 års totala utdelningar. Den här månaden fick jag stora utdelningar från bl a fastighetsbolagen Hufvudstaden och Castellum lite mindre belopp från Nordea och Novo Nordisk mm. Mars, Arpil och Maj månad brukar vara starka månader för min del när det gäller utdelningar.

På grafen nedan går det att se utdelningar månadsvis och ett snitt/månad rullande årsvis, som är nu uppe på 3110 kr/månad eller 4,32 kr/h dygnet runt.

 

 

När det gäller mitt utsatta mål för betalda förvaltningsavgift under året kommer jag nå det som är på 0,25%. Uträkningen bygger på att jag tar och delar lagd courtage för året. Delar det med antal veckor som gått, får då ett snittvärde per vecka. Snittvärdet gånger 52 veckor och delar sedan beloppet med dagens depåvärde. När det gått 52 veckor kommer jag få ett bättre värde som är mer exakt.

Värdet idag på 0,53% förutsätter att jag håller samma takt med Köp/Sälj hela året så som jag gjort fram till idag och det kommer jag inte att göra. Mina transaktioner kommer att vara mycket mindre framöver.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.