4 May, 2018

Utdelningar April 9193 kr

 

I början av varje månad gör jag en utdelningsuppföljning för föregående månad och det är alltid lika spännande att se om jag ligger över mitt satta mål för året eller inte. Årets utdelningsmål är satt på 40 626 kr som motsvarar 8% högre utdelning än det jag hade under 2017.

 

För den här månaden ligger stapeln för April månad en bra bit över delmålet och jag kommer att behöva försprånget då jag jag fortfarande är osäker på om jag kommer nå en total utdelning på 40 626 kr.

 

Den här månaden fick jag 9193 kr i utdelningar och det mesta kom från mina stora innehav i Bravida respektive Atrium Ljungberg. Portföljen är fortsatt tungt investerad i Fastigheter/Service  (Hufvudstaden, Atrium Ljungberg, Castellum och Bravida) och jag försöker att inte göra större förändringar för att hålla nere mina kostnader.

 

 

 

På bilden ovan illustrerar den röda linjen den utdelning jag för i snitt/månad räknat på rullande 12 månaders period och den blåa stapeln är utdelning per månad.

 

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.