Vägen till Frihet
Likes
160
Antal inlägg
227
Följare
74
Medaljer
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Vi sitter fast i ekorrhjulet och vill hitta vägen ut! Vi vill ha mer tid att umgås med varandra och mer tid att lägga på projekt som betyder något för oss - på riktigt. Vår dröm är att kunna sluta arbeta (om vi vill), vistas hela eller delar av året i ett varmare land och leva av våra passiva inkomster. Följ vår väg till frihet och vår kamp att bygga upp en "pengamaskin" som gör det möjligt för oss att realisera drömmen.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Årets sista utdelning

Då har årets sista utdelningar landat på kontot. Den 16:e december inkom utdelningar från innehaven Realty Income samt Northview Apartment och därmed blir det inga fler utdelningar för det här året.

En jämförelse med förra året visar att utdelningar erhållna under 2016 har ökat med 86% jämfört med 2015. En helt magisk ökning ärligt talat, men också en nivå som blir svår att matcha framöver. Hur som helst ser vi nu fram emot utdelningsåret 2017 där januari börjar fint för att sedan öka under hela våren och början av sommaren. Nu kommer vi snart in i en fantastisk period för oss utdelningsinvesterare. Snöbollen är verkligen i rullning!

Önskar alla en fortsatt trevlig söndag!

Aktienovisen's picture
1
1
1
0
Aktienovisen

Helt sjukt ju! 86%!!! Själv siktar jag på 30% CAGR i utdelningstillväxt men nu när det är dyrt känns det dumt att fokusera på utdelningstillväxt. Att känna press att nå de där 30% och köpa till vilket pris som helst bara för att nå det känns dumt så får se hur 2017 kommer bli :) Jag tror du kommer få svårt att slå 86% nästa år iaf ;)

Anonymous's picture
Johan. (ej registrerad)

Riktigt fint :)

Bara att gratulera!

Aktiepappa's picture
51
79
9
0
Aktiepappa

Hej, jag vet inte om du är medveten om detta med ditt inlägg har blivit kopierat och pimpat med lite reklam och publicerat på sidan som heter Aktiefeed:

http://aktiefeed.se/arets-sista-utdelning/

Alla andra jag talat med som fått sina inlägg publicerade där har varit omedvetna om kopieringen och jag vill därför göra dig uppmärksam på detta. Om allt är i sin ordning och du godkänt kopieringen och publiceringen är ingen skada skedd och då kan du ta bort denna kommantar.

Ha en fortsatt go söndag!

Vägen till Frihet's picture
160
227
74
0
Vägen till Frihet

#Aktienovisen - Jo det är helt sjukt, men också typ omöjligt att lyckas med igen nu när summorna börjar bli större =) Kan dock tillägga att den var typ +150% mellan 2014-2015, hehe. Tror liksom du att det är oklokt att köpa till vilket pris som helst även om jag gillar att sätta upp ett mål kring utdelningar. Det gäller dock att det målet inte tar överhand dock.

#Johan - Tack för gratulationen, känns fantastiskt trevligt kan jag säga.

#Aktiepappa - Jo blev varse detta via twitter för en stund sedan och har även läst ditt inlägg liksom Hernhags och nu också Västkustinvesterarens svar. Stort tack för att du tog dig tid att uppmärksamma mig och andra bloggare om detta för jag hade ingen aning. Tjänsten verkar nu vara nerstängd och förhoppningsvis fixar han till så det fungerar som tidigare, dvs rubrik + ingress publiceras och vill man läsa mer skickas man vidare till ursprungsbloggen.

Anonymous's picture
http://maxaallt... (ej registrerad)

Jävligt grymt att öka utdelningen med 40k på ett år! Imponerad. Snart är friheten nära :)

ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

Riktigt bra jobbat!

Vägen till Frihet's picture
160
227
74
0
Vägen till Frihet

#Maxaallt - ja inte illa alls. Nu hoppas vi på ett fint 2017 som för oss ytterligare ett steg närmre friheten :)

#Ekonomisk trygghet - Tack!

Ekonomiblogg's picture
389
578
81
0
Ekonomiblogg

Friheten kommer närmare! 

Stort grattis.

Vägen till Frihet's picture
160
227
74
0
Vägen till Frihet

Stort tack Ekonomiblogg! Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar