Vägen till Frihet
Likes
158
Antal inlägg
221
Följare
74
Medaljer
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Vi sitter fast i ekorrhjulet och vill hitta vägen ut! Vi vill ha mer tid att umgås med varandra och mer tid att lägga på projekt som betyder något för oss - på riktigt. Vår dröm är att kunna sluta arbeta (om vi vill), vistas hela eller delar av året i ett varmare land och leva av våra passiva inkomster. Följ vår väg till frihet och vår kamp att bygga upp en "pengamaskin" som gör det möjligt för oss att realisera drömmen.
Kontakt email

Aktivitet

Blogg
3 dagar
Blogg
18 november
Blogg
28 oktober
Blogg
11 oktober
Kommentar
30 september
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetlikes your comment "Stavningskastaren verkar ha" on "Vad kommer vi att göra i Thailand?"
30 september
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetskapade ett nytt blogginlägg: "Inköp NCC"
Blogg
30 september
Kommentar
20 september
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetlikes your comment "Det låter inte illa men" on "Vad kommer vi att göra i Thailand?"
20 september
Blogg
19 september
Kommentar
18 september
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetlikes your comment "Himla inspirerande läsning!" on "Status planeringsarbetet (del 2 av 2)"
18 september
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetskapade ett nytt blogginlägg: "Fyllt på i Betsson"
Blogg
18 september
Blogg
3 september
Blogg
31 augusti
Blogg
16 augusti
Kommentar
16 augusti
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetlikes your comment "Angående problem att hyra" on "Status planeringsarbetet (del 1 av 2)"
16 augusti
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetlikes your comment ""traktens bönder och fiskare" on "Status planeringsarbetet (del 2 av 2)"
16 augusti
Vägen till Frihet's pictureVägen till Frihetlikes your comment "Du måste absolut berätta vad" on "Status planeringsarbetet (del 2 av 2)"
16 augusti

Sidor

Portföljutveckling Gå till portfölj

 • Idag
  0,00%
 • 1 månad
  0,11%
 • Sedan årsskifte
  2,95%
 • 1 år
  3,34%