Vägen till Frihet
Likes
160
Antal inlägg
234
Följare
73
Medaljer
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Vi sitter fast i ekorrhjulet och vill hitta vägen ut! Vi vill ha mer tid att umgås med varandra och mer tid att lägga på projekt som betyder något för oss - på riktigt. Vår dröm är att kunna sluta arbeta (om vi vill), vistas hela eller delar av året i ett varmare land och leva av våra passiva inkomster. Följ vår väg till frihet och vår kamp att bygga upp en "pengamaskin" som gör det möjligt för oss att realisera drömmen.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Thailand och fyllt på i Northview Apartment REIT

Just nu befinner jag mig i Thailand och njuter av tillvaron. Det återstår några veckor innan vi åter är tillbaka i Sverige och jag kan säga att vi har det helt underbart med trevligt umgänge, god mat och mycket bad. 

Idag slog jag också till och köpte ytterligare några aktier i Northview Apartment REIT. Skillnaden var bara att jag tryckte på köpknappen i 30 grader + och med en god Chang i handen =)

Nä, nu är det dags att sova efter en mycket trevlig middag tillsammans med familj och vänner. En liten kul detalj var att middagen för 7 pers kostade under 1 000 THB totalt vilket alltså innebär ca 275 kr eller under 40 kr per person. I den prislappen ingår också dricka vilket var vin, öl och läsk. Det går verkligen att äta galet billigt i Thailand!.

Anonymous's picture
maxaallt.blogspot.se (ej registrerad)

Fan va grymt med Thailand! Visste inte att ni hade åkt iväg redan. Berätta gärna hur det går med scoutandet av hyreslägenhetsmarknaden samt besök på skolan :)

Själv har vi nu bokat upp 8 av 9 veckor av boendet i Thailand och i januari bär det av! Har fått ett lead att hyra ut huset här hemma under tiden till grannens brorsa som flyttar hem från USA. Hade ju varit guld att fylla på reskassan med motsvarigheten till vad hela familjens flygbiljetter kostade och samtidigt har någon som skottar uppfarten och vattnar blommorna...

Ha det riktigt gött!

/Maxa Allt

 

Vägen till Frihet's picture
160
234
73
0
Vägen till Frihet

Vi har börjat kolla runt lite, men har en hel del kvar att checka. Får återkomma framöver med en rapport.

Låter som er plan börjar ta form! Låter fantastiskt och bra med någon som tar hand om huset när ni är borta.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar