14 Jul, 2018

Intervjuer här på bloggen i höst?

Igår när jag var ute och klagade på att värmen ställde till det med träningen så tänkte jag lite på olika sätt att utveckla bloggen under hösten. Jag känner att jag fått den nytändning som jag hoppades på med hjälp av flytten och vill göra det bästa möjliga nu när det nu finns både tid och motiviation. En tanke som vuxit den senaste tiden är någon form av intervjuer. Det finns så många intressanta profiler där ute som inte har några egna bloggar att uttrycka sig på och det vore roligt att ta del av deras kunskap och infallsvinklar. Jag tänker mig temat privatekonomi/investeringar men ur ett väldigt brett perspektiv. 

Måste lägga mig på en rimlig ambitionsnivå med kanske 2 intervjuer i månaden och de flesta bör gå att genomföra på mail och kanske några på telefon. I undantagsfall kan det givetvis gå att med personligt möte men kommer nog inte kunna lägga hela arbetsdagar på det med förberedelse, boka in tider, resor och renskrivning. Jag tänker mig att jag kan prata med exempelvis någon expert på skog eller hyresfastighet som investering för privatpersoner, någon profesionell idrottare/sportagent om hur unga personer som helt plötsligt tjänar mycket pengar generellt sätt tänker kring sparande/investering och någon som tjänar bra men inte sparar något. Hur är det att jobba extra som tidningsbud eller taxiförare? Eller heltid som pokerproffs eller trader? Vad gör Claes Hemberg nu förtiden och hur mycket pengar tjänade han egentligen på sina Avanzaaktier?

Vad tror ni om upplägget, värt att jobba vidare på? Har du förslag på intervjuobjekt eller kanske du själv har något kul att förmedla? Kommentera eller maila mig på bloggmiljonaren@hotmail.com 

Alla som blir intervjuade får om man vill möjligheten att göra reklam för något här på bloggen med en länk som tack för sin tid. 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.