19 Aug, 2019

Välj rätt kreditkort - Cashback 692 kr

Idag fick jag min återbäring från mitt kreditkort där jag får cashback varje gång jag använder kortet. För det här kvartalet blev det 173kr och per år skulle det blivit 692kr. Det är ganska värt att göra en research på vad som passar er bäst. Det gäller då att betala in fakturan som man får direkt utan att utnyttja krediten. Via länken (affiliatelänk) kan ni jämföra och välja det kort som passar er.

 

 

 

Ett annat sätt som jag får återbäring på är via Refunder (värvningslänk). Genom att utgå från Refunder när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av hundratals välkända butiker som de samarbetar med. Bli medlem via min värvningslänk så får både du och jag 50 kr att handla för. Det här är ganska nytt för mig och jag kommer definitivt att använda det varje gång jag ska handla något på nätet.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.