31 Aug, 2019

Veckorapport +2,99% eller +46 902 kr

Igår avslutades veckan med mycket positiva siffror och för hela veckan blev resultatet +2,99% eller +46 902 kr för portföljen. Det var en väldigt stark vecka helt enkelt och portföljen har blivit så pass stor att det blir stora belopp svängningar för varje vecka. Förut skulle dessa svängningar fått mig att bli stressad, både vid uppgång och nergång. Jag håller huvudet kallt och har blivit så pass säker och erfaren att jag inte påverkas så mycket och håller mig till min långsiktiga strategi konsekvent. Köp och Behåll utdelande aktier, med låg förvaltningskostnad.

I år har utvecklingen varit väldigt bra och just nu slår jag SIX Portfolio Return Index med 6 procentenheter och det är stort för mig. Det är mestadels mina fastighetsaktier Castellum, Hufvudstaden och Atrium Ljungberg som stått för stora andelen av avkastningen.

 

 

Courtage: 9 kr
Förvaltningavgift: 0,09%
Belåningsgrad: 11,2%
Köpt: SKF, Tomra, Industrivärden
Sålt: Castellum, Atrium L, Atea

 

 

----------->  Se även inlägget "Cashback 692 kr"

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.