Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport September + 51 728 kr

 

 

Vilken resa det har varit senaste 2 veckorna för oss aktiefantaster och vi som vågat hålla kvar på sina aktier. Jag har mognat enormt mycket i min investeringsstil och värdeförändringar både upp och ner påverkar inte mig så mycket. Det viktiga är mina utdelningar och tillväxten. 

 

Placera skrev idag ; " Frågan inför fredagens börsdag var naturligtvis om vi skulle få en femtonde dag med obruten börsuppgång, något som tidigare aldrig skett."

 

Jag kommer i alla fall inte ihåg om en sån här situation med  14 dagars börsuppgång och gjorde det bra med att investera mer under dippen. Nu har jag inga likvider kvar och min krigskassa är slut, däremot kommer min sparkvot att höjas avsevärt nu i framtiden.

 

I veckan kommer jag skriva om min Bolåneportfölj och mina utdelningar hitills i år. Vi närmar oss slutet av året och frågan är om min depå uppnår mitt mål när det gäller utdelningar för året.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar