Analys
2 Nov, 2020

TradeVenue söker Key Account Manager

TradeVenue letar efter en driven och senior Key Account Manager som vill vara med och utveckla bolagets framtid.

Om TradeVenue
TradeVenue.se är en börsplattform med främst bolagsinformation, analyser och ekonomibloggar. Sajten har på kort tid etablerat sig som en av de största inom sin nisch med över 100 000 besökare/mån. Bolaget grundades av entreprenörerna Adam Linders (styrelseledamot) och Erik Thulin (styrelseledamot). Största enskilda ägare är Erik Penser Bank.

TradeVenue säljer en IR-tjänst som går ut på att distribuera nyheter och information om kundens bolag och dess aktie.

Läs mer om TradeVenue här:

• Breakit: http://www.breakit.se/artikel/5605/svensk-maklarfirma-koper-in-sig-i-finans-startup-blir-storagare

• DI Digital: http://digital.di.se/artikel/maklarfirma-gar-in-i-borstjansten-tradevenue

Om tjänsten
Din roll som Key Account Manager är att initiera och driva säljprocesser samt att bygga långsiktiga relationer med bolagets kunder. TradeVenues primära målgrupp utgörs av börsnoterade bolag och personerna man träffar är oftast VD, CFO och/eller IR-chef.

I och med kundprofilen är det viktigt att du ger ett seniort och seriöst intryck. Webb-, finans och/eller aktiekunskaper är ett plus men långt ifrån ett måste. Det viktigaste är att du är driven och brinner för försäljning och relationsbyggande. Har du erfarenhet av att sälja liknande eller andra finansiella tjänster är det en stor fördel. En del av lönen är rörlig och det finns goda chanser till hög ersättning. Om du lyckas göra dig själv till en viktig del av företaget finns det även möjligheter till delägarskap på sikt.

Bolaget är litet och effektivt. Vi jobbar mestadels med konsulter. Du kommer ha löpande stöd från styrelse och konsulter som du samarbetar med, men sköter helt och hållet dina arbetsdagar på egen hand. Därför är det viktigt att du är självständig och driven.

Är du intresserad?
Skicka din ansökan till Erik Thulin: erik@tradevenue.se

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.