Toppbloggar

Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag realtid, varje dag.

Före detta hedgefondförvaltare, partner och VD Futuris som utsågs till Årtiondets hedgefond i Europa (2000-2009). 

Jag är en superhjälte med gigantiska vältrimmade sparsamhetsmuskler så är jag familjefar med en fantastisk fru och tre underbara barn. Våra sparsamhetsmuskler ledde fram till att jag nyligen gjorde mig fri från anställningens bojor och gick i pension några månader före min 40-års dag.

Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år

Sparaklokt är en 34-årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Han ogillar finansbranschens girighet och försöker därför att sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på sina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till ca 7% i dagsläget.