Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
4 maj 2017

Kom på föreläsning med Farbror Fri på måndag!

På måndag kväll vid 18.00-21.00 kommer jag hålla en föreläsning på hemmaplan i Leksand annordnad av Aktiespararna. Om du är i trakten och tycker att det låter intressant så går det att anmäla sig senast 17.00 imorgon fredag via aktiespararna siljansbygden

Jag gör gärna denna typ av föreläsningar även på andra orter så länge det inte blir en förlust för mig. Det betyder att ni betalar resa och eventuellt boende/uppehälle beroende på vad som krävs för att komma till er .

Om ni  är intresserade av att boka en föreläsning skicka ett mail på frivid42@outlook.com

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar