Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1338
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
17 maj 2017

Financial wellness..vad är det för nått?

Idag släpps ett avsnitt av podden Epic wellness & busness podden där undertecknad återigen får möjlighet att prata om mina hjärte frågor kring ekonomi och sparsamhet som nyckeln till frihet. 

Denna podd har en lite annan inriktning än traditionella ekonomipoddar och skiljer sig också från podden "andra sätt" där jag var med förra veckan. Om jag ska våga sammanfatta vad den här podden handlar om så är det hur vi kan prestera i arbetslivet men samtidigt må bra. Den tar ett helhetsperspektiv och tittar på allt från arbetsmiljö till träning, mat och ekonomi (financial wellness). Jag har lyssnat på alla avsnitten och tyckte speciellt avsnitten med Ola Wallström och Lars Erlman var intressanta. 

Avsnittet där jag var med hittar du här tack så mycket till Anna Järphammar och Sophie Resare för möjligheten att vara med i er podd! 

Lyssna och återkom sedan med kommentarer, är budskapet tydligt och vad tar du med dig från en sån här podd? 

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)

Taggar