10 Sep, 2020

Exsitec kraftigt övertecknat

 

 

Precis som vi misstänkte så övertecknades erbjudandet att teckna aktier i Exsitec rejält. Inte mindre än 13 gånger övertecknades de. Det är rätt så bra och ungefär vad vi misstänkte från början. I dag är dagen då det ska meddelas om man fått tilldelning eller inte och vi tecknade på inte mindre än 7 olika depåer så vi hoppas ju på tilldelning i någon av dem i alla fall. Den som lever får se och ni får såklart läsa om det här på bloggen.

Bolaget tillförs nu 52 miljoner kronor och får ca 2.200 st nya aktieägare. Räknar vi lite grovt på det hela så kommer vi fram till att den genomsnittliga tilldelningen borde hamna på ca 300 aktier vilket tyder på att man i vilket fall som helst inte gjort en Qlife där alla som ansökte fick 77 st aktier värda 947 kr. Första dag för handel på First North planeras till 16 september.

Hur har det gått för er som läser bloggen? Någon som fick tilldelning? Och hur gör ni med era aktier?

 

Läs mer om Excitec

 

Erbjudandet i Exsitec kraftigt övertecknat 

IPO - Exsitec 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.