12 Sep, 2020

Köpt Hufvudstaden och Atrium Ljungberg. Veckorapport +2,83%

Sakta men säkert jobbar sig portföljen närmare och närmare All Time High som uppnåddes under slutet av Februari och då menar jag i absoluta tal i kronor (avkastningen och inte portföljvärdet). Känner mig ganska trygg med portföljen för tillfället och köpte på en del aktier under den gångna veckan.

Det var rätt stora köp i mina mått mätt. Största köpen gjordes i fastighetsaktierna Hufvudstaden och Atrium Ljungberg, som jag tror kommer ta en revansch under närmaste månaden. Ni kan se de transaktioner som gjorts senaste året i just dessa aktier. Mina fastighets aktier Hufvudstaden, Atrium Ljungberg och Castellum utgör nu ungefär en andel på 15% av hela portföljen.

Andra dipp köp som gjordes i storleksordning var Mastercard, Visa, Fortnox och Tomra. Bolagen sjönk och jag passade på att köpa på mig mer. Gjorde lite mikro sälj på Investor och Bravida som fortfarande visar enorm styrka i kursen. En del av köpen finansierade med superräntan och nu är belåningen uppe på 5,4%. Imorgon gör jag en veckosummering av Magic Formula portföljen som startades 1 September, tänkte ha det som rullande inlägg varje söndag så som veckorapporten är. Du kan följa den på Shareville om du har ett konto där.

 

 

 

- Belåning 5,4%
- Dagar sedan ATH 207
- Tillbaks till ATH krävs +1,6%
- Utv i år: +8,2% Index: +5,5%

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.