14 Sep, 2020

Budet på A3


 

 

I dag kom meddelande om att finanssveriges mest kända bärplockare Örjan Berglund agerar när bolaget där han är storägare i; Bredband2 lagt ett offentligt uppköpserbjudande på A3 med både kontanter och aktier motsvarande ett värde på cirka 18,92 kr per aktie. Budet motsvarar en premie om cirka 37,6 % jämfört med fredagens stängningskurs på 13,75 kr. Aktien handlades vid börsöppning till en kurs om 19,75 kr.

Vi hade en förhållande liten post A3 i vår utdelningsportfölj och den valde vi att sälja med en fin ganska fin vinst, istället väljer vi att investera i annat utdelande bolag med lite högre utdelning. Nu gäller det att hitta en vettig utdelare som delar ut i "rätt tid". Här kan du läsa mer om vår bolagsportfölj.


Läs mer:

Dagens Industri - Bredband2 lägger bud på A3

Aktiespararna - Bredband2 lägger rekommenderat bud 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.