23 Sep, 2020

GPX nyemission kraftigt övertecknad

 

 

GPX notering

 

Vi är som ni säkert vet redan ägare i GPX via vår investering i Gasporox och vi har även ansökt om att teckna fler aktier i den aktuella nyemissionen. Därför blir vi såklart glada när vi idag kan läsa om att emissionen övertecknades ca 20 gånger. Totalt ansöktes det om att köpa aktier för 107 miljoner SEK på drygt 3000 konton.

GPX är ett intressant bolag som gör en produkt som verkligen gör världen bättre och trots att de inte har kommit igång med sin verksamhet på riktigt ännu så är detta ett bolag vi tror på. Nu hoppas vi på tilldelning i emissionen och ser fram emot att handeln ska starta på First North den 2 oktober.

 

Besked om tilldelning

 

Preliminär dag för besked om tilldelning kommer kring den 23 september och likviddag är 30 september. Första dag för handel är 2 oktober.

 

 

Läs mer om GPX och Gasporox

 

GPX Medicals erbjudande blev kraftigt övertecknat

Vi köper in oss i GPX pre IPO

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.