3 Oct, 2020

Sålt Nordea. Veckorapport +1,5%

Det hände inte så mycket i portföljen i veckan som slutade på +1,5%, enda transaktionen blev försäljning av Nordea. Så nu har jag lite likvider i portföljen. Leder över index med några procentenheter och det är jag nöjd med. Utveckling för helåret ligger på +11% och inga större handlingar kommer göras inom närmaste tiden. Inga nya insättningar görs heller utan väntar in till 1 December för att dra igång min andra Magic Formula portfölj. Imorgon skriver jag en månadsrapport över Magic Formula portföljen och även min studie över de övriga portföljerna. Belåningen ligger på låga 3,2% och nu har jag endast gratis lånet kvar i portföljen. Andel avkastning som finns i portföljen sedan begynnelsen ligger på 57%. 

Imorgon skriver jag månadsrapport över Magic Formula portföljen som börjat bra och nästa vecka över min studie på olika konstellationer av Magic Formula.

- Belåning 3,2 %
- Utv i år: +11 % Index: +7,8 %
- Andel avkastning  56%

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.