22 Oct, 2020

8 st gratis aktier i Svolder

Aktiepappa och Aktieflickvännen är inga traders men...

 

Som alla trogna läsare säkert vet så brukar vi varken ägna oss åt att tajma marknaden eller att trejda i någon större utsträckning men det finns ändå lägen då det går att snitta ner sitt GAV en aning och just det har Aktieflickvännen gjort i Svolder. Det hela började i slutet på september när Svolders premie var ovanligt hög. Eller ovanligt hög och ovanligt hög, aktien handlades med premie helt enkelt och det hör inte till vanligheterna. Därför kändes det som ett lämpligt läge att utnyttja svängningarna och sälja lite aktier i Svolder och vänta in en lite lägre kurs då aktierna kan köpas tillbaka.

Sedan dess har Svolder tuffat på bra och varit uppe och vänt på 170 kr men i och med dagens nedgång kunde de sålda Svolderaktierna, och några till, köpas tillbaka till ungefär samma totalpris som de första 307 st aktierna såldes för. För nära på samma belopp som 307 aktier såldes för fick hon nu istället 315 st aktier. Tack så mycket för de där 8 aktierna.

 

Läs mer om Svolder

 

Ulf Hedlundh - Vilket föredöme!

Svolder

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.