25 Oct, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg

 

Ytterligare en vecka har passerat och återigen har vi läst ett stort antal fantastiskt bra blogginllägg. Ibland får man nästan nypa sig själv i armen för att förstå att det produceras så här mycket läsrvärda artiklar som finns tillgängliga för alla helt gratis. Enjoy:

Micke Sparo tar oss på en skrämmande resa i den svenska sjukvårdens tecken och det är svårt att inte bli fullständigt vansinnig när man läser inlägget.

MoneyCowboy skriver om "Snabba pengar" och hur man snabbare kan skaffa sig ekonomisk frihet. Bland annat hänvisas till den välkända Mr Moneymustache.

Petrusko har läst boken om Hans Wallenstam och ger den ett riktigt bra betyg. Trots att vi är vagt bekanta med Hans och känner till en hel del om honom så låter det som att boken ändå kan vara värd att lyssna på/läsa. Tack för tipset Petrusko!

Frihetsmamman har skrivit om Bebisekonomi och ger lite tips om hur man kan göra den lite mindre. Det är ändå så att den lilla personen kommer aldrig komma ihåg vilka fina grejer han/hon hade som lite nyfödd bäbis. Kanske kan man istället lägga de pengarna på en aktie eller fond som kommer generera långt mycket mer pengar när den lille blir stor?

Förvaltarbrevet ger tips på några fondförvaltare att ta rygg på.

Själva har vi skrivit om Oscar Properties som sadlar om och blir hyresvärd i Hagfors, Tommelilla, Ovanåker, Flen och Svalöv. Ska bli intressant att se hur det här utvecklar sig.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.