27 Oct, 2020

Sömnpiller från Pepsi

 

 

Driftwell

 

Idag läser vi om Pepsis nya läsk Driftwell som innehåller en aminosyra som sägs ge bättre sömn. Om det stämmer eller inte vet nog ingen men vi kan ändå utgå ifrån att det kommer funka för många pga ren placeboeffekt och efter att ha sett marknaden för energidrycker explodera tycker vi i alla fall inte att detta är så mycket sämre även om vi generellt inte är så förtjusta i substanser av det här slaget.

Produkten har tydligen utvecklats av Pepsi på ett initiativ av en anställd på bolaget och aldrig tidigare har en produkt kommit in i sortimentet så fort som denna. 

Pepsi ägs av Pepsico Inc som handlas på Nasdaq i New York till kursen 139,16 US Dollar. Inte mindre än  1.992 st äger aktien hos Avanza.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.