1 Nov, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


 
Då har höstlovet 2020 hunnit passera, ett lov vi kanske kommer minnas med en dyster börs och en pandemi som verkligen gjorts sig påmind för många av oss. Trots det har våra bloggkollegor som vanligt levererat blogginlägg, här kommer en sammanställning:

Hurdublirrik har fått frågan "vad skall du göra med alla pengarna?" I hans inlägg får vi ta del av hur han tänker kring det.

Utdelningsseglaren har lånat ut sin blogg till en läsare som flyttat till Portugal. Inlägget är del två och det första som publicerades 2017 hittar du här.

Investeraren har skrivit ett tänkvärt inlägg om vad som krävs för att bli en duktig investerare. Och det som krävs är troligen inte det första du tänker på.

Investacus har publicerat ett ingående och lärorikt inlägg om S-kurvan. 

Kronan Till Miljonen har skrivit ett inlägg om investeringstyperna daytrader, swingtrader och long-term investor.

Vi önskar er alla en riktigt fin söndagkväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.