5 Dec, 2020

Flashback forever - ett genidrag

 

 

Det finns så många sätt att tjäna pengar

 

Idag läste vi en artikel av i Breakit om Flashbackpodden Flashback forever Vi har såklart hört namnet innan och vi har faktiskt trott att det är gänget bakom det välkända och ibland ökända nätforumet Flashback som ligger bakom den. Idag gick det dock upp för oss att det inte alls är så utan att det är tre tanter som sitter i Majorna och gör podden om ämnen och personer från Flashback. Tydligen drar dom in 20.000 dollar i månaden på podden och deras julkalender har dragit in 2 miljoner kr (vilket är.mycket mer än själva Flashback själva drar in). Det här är verkligen ett gäng med geniala entreprenörer som lyckas skapa värde för lyssnarna och för sig själva utav ingenting. Man kan fråga sig hur det ligger till med upphovsrätten till både bilder de använder samt till de ämnen mm som de talar om men vi utgår från att dom gjort allt på rätt sätt.

Tillbaka till ämnet i rubriken: det går alltså att skapa värde av och tjäna pengar på nästan vad som helst. Det gäller bara att hitta rätt former och att göra det bra så är möjligheterna oändliga där ute! Till våra läsare med en bra idé säger vi - go for it!

 

Läs mer

 

Podden drog in 2 miljoner på sin julkalender (Break-it)

Flaschbackpodden

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.