24 Dec, 2020

Uppdatering Magic Formula

Mina Magic Formula portföljer finns att följa hos Shareville. Jag har nu 2st portföljer, Magic Formula Sept började jag med i September och kommer rebalanseras då. Andra portföljen är en Magic Formula Momentum som startades 1 December. Aktierna völjs ut från Börsdata med hjälp av strategi MF screeners.

Tanken är att ha 4 portföljer för varje kvartal och nu fattas en Mars och Juni portfölj. Har inte bestämt mig än på vilken konstellation av Magic Formula det ska bli än så länge. Hur som helst har avkastningen hitills varit +13,7% mot index 9,2% (September portföljen). Längst ner på inlägget finns en bild på hur stor Magic Formula portföljerna är i förhållande till min vanliga portfölj

Magic Formula September +13,7% ( 17 innehav )

 

 

Magic Momentum Dec ( 7 innehav )


 

Magic Formula portföljerna i förhållande till min vanliga portfölj. Andelen ökar successivt och jag kan tänka mig ha MF uppemot 20%, nu ligger det på 3,8%. 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.