25 Dec, 2020

Veckorapport +0,29%. Köpt Infracom.

Året närmar sig sitt slut och jag har precis läst mina mål som jag satte för drygt 1 år sedan inför det här målet. Läst även tidigare års summering och det är alltid lika intressant för mig att läsa.

Den här veckan slog jag index och ledningen har utökats några procentenheter till. Ser ut som om jag lyckas med ett av delmålen att kunna slå indexet OMX Stockholm All-Share Cap GI. 2 bolag som jag haft extra bevakning på senaste 2 månaderna har varit 24Sevenoffice och Infracom, följt kursen nogrannt, läst artiklar, titta på videon och tagit ut siffror via Börsdata. Allt har sett väldigt positivt ut och nu har jag stor position i 24Sevenoffice som på kort tid klättrat upp till mitt 5:e största innehav.

Nu i veckan ökade jag i Infracom och kommer fortsätta bevakningen, men har nog stoppat nyinsättningar fram till Mars då nästa Magic Formula portfölj dras igång. Flyttar snart också och vill ha så lågt bolån som möjligt.

 

 

- Belåning 4,1% (Superränta 0%)
- Utveckling +20%
- Index +13,3%
Förvaltningskostnad 0,33%
 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.