27 Dec, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


 
Plötsligt är det dags att sammanfatta det sista "Veckans Bästa Blogginlägg" för året. När man tänker på att vi skrivit ett inlägg varje söndag hela året och att det faktiskt handlar om hela femtiotvå inlägg där vi tipsat om inlägg vi tycker är läsvärda. Då inser man hur många duktiga ekonomiskribenter det finns där ute och väl värda att följa. 
 
Miljonär Innan 30 har räknat lite på vad förändringen av den finska källskatten innebär. Räkneexempel finns också i blogginlägget.

Investera Pengar bjuder på en årskrönika för 2020  i sitt blogginlägg. 

The Dividend Story har sammanfattat sitt sparande för det gångna året och delar med sig av sina framtidstankar kring 2021.

I bland Gör Man Rätt har hittat ett sätt att spara pengar och bjuder sina läsare även på instruktionsvideo.

Dividendbomber har skrivit ett blogginlägg om IBM och varför han väljer att sälja av hela sitt innehav. Det som slog oss när vi läste inlägget är den dåliga avkastningen bolaget haft.

Själva har vi precis tillfrisknat efter att vi drabbats av Covid 19 och därför har det varit ganska tyst på vår blogg men vi är snart tillbaka som vanligt!

Önskar er alla en fin söndagskväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.