3 Jan, 2021

Veckans Bästa Blogginlägg


 
Då var det dags för årets första Veckans Bästa Blogginlägg. Trots jul och nyårshelg har bloggkollegorna inte legat på latsidan utan snarare tvärtom. Här kommer sammanställningen för veckan:

Sparo publicerade ett tänkvärt inlägg i veckan om författaren Scott Galloway som skrivit en bok vid namn "Algebra of happiness".

Spartipset har skrivit ett blogginlägg om aktiviteter man kan göra helt gratis. Kanske passande såhär efter alla julklappsinköp.

Aktieoutsidern har NIBE i sin portfölj och skrev i veckan om tankarna kring att bolaget plötsligt rusat i väg och blivit ett större innehav i portföljen.

Investeraren publicerade ett inlägg om PPM och barnsparandet för 2020 på sin blogg i veckan.

Henrikson har gjort en finansiell årskrönika för det gångna året något som också Framtidsinvesteringen gjort.

Jakten har skrivit ett inlägg om gaminginvestering och vikten om att vara rätt man på rätt plats.

FermentumVitae skrev i veckan om vinnarens förbannelse, ett intressant inlägg om budstriden i Entra och Nobelpristagarna Robert B Wilson och Paul R Milgrom. 

Vi skrev själva om vad som gäller insättningsgaranti 2021 och den höjning av insättningsgaranti som trädde i kraft första januari.

Önskar er en fortsatt fin söndagkväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.