17 Jan, 2021

Veckans Bästa Ekonomiblogg


 
Som vanligt går veckorna i en rasande fart och det är återigen dags för veckans bästa som ni hittar här:  

Pappakeno skrev i veckan om "Twitterfonden" som skapades i september 2020 och bygger på 12 stycken aktier som var "heta" just då bland profilerna på finanstwitter. Det kommer bli spännande att följa utveckligen!

MoneyCowboy skrev i veckan ett tänkvärt inlägg om censur på internet efter att Twitter med flera stängde av Trumps konton. Vill vi ha sådan censur kan man fråga sig? 
 
Spartipset publicerade ett blogginlägg om varför man skall spara 2021, hur och var man kan göra det. 

Utdelningsseglaren har skrivit om sin medverkan i podden Kapitalet. I två avsnitt får man ta del av hans ekonomiska resa, länk till avsnitten finns i blogginlägget.

Stefan Thelenius har skrivit om vikten av att hitta morgondagens vinnare på börsen och hur han går tillväga. Inlägget redovisar också vilka de bästa och sämsta innehaven i hans framtidsportfölj är. Föredömligt och transparent av Stefan som vanligt!

Vi skrev själva om Resurs och ekonomiskt oberoende.

Vi önskar alla en fortsatt fin söndag!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.