30 Jan, 2021

Veckorapport -1,8%

Det har inte alls börjat så bra i år då portföljen ligger efter index med 3,5 procentenheter. Har endast 5 gjorda transaktioner i år och det är nog rekord från min sida att ha gjort så få antal transaktioner under 1 månads tid. Det är bra och allt är i sin ordning, målet är att köpa bra bolag och aldrig behöva sälja. Den här veckan passade jag på att köpa 24Sevenoffice som idag är 6:e största innehav med en andel på 5,5%. Dock tror jag att både Fortnox och 24Sevenoffice skulle rasa ordentligt om det skulle komma en större korrigering i marknaden.

Tankar och plan för närmaste framtiden är att spara till en större kassa som en livlina eller backup ifall det blir en större krasch.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.