2 Feb, 2021

Better Globe säljer Moringa

 

 

Är Moringa en bluff?

 

 

Av en läsare fick vi tipset om att skojarbolaget Better Globe numera säljer Moringapulver. Tydligen är det ett sätt att bredda verksamheten och självklart säljs även denna produkt som någon form av abonnemang och givetvis ska det här också "göra gott" för afrikanerna som odlar det hela. Man säljer in med hjälp av välgörenhets-tänket som vanligt och vi vet ju alla hur det gått när vissa av personerna bakom Better Globe tidigare jobbat med välgörenhet... 

Det lovar 10 gånger pengarna i avkastning efter 15 år om man beställer ett abonnemang och sen kommer det tydligen komma en hälsoapp från bolaget också. Jag vet inte hur ni läsare känner men vi får definitivt känslan av att nu går det inte att sälja fler träd så man måste försöka få in pengar på annat sätt. Kanske är det så att det börjar bli svårt att betala ut avkastning till alla investerare? Hälsoappen ska vara klar i år och heter tydligen MaxHealtApp och vi ställer oss lika kritiska till den som till allt annat som kommer från det här företaget.

 

Moringa i sig verkar vara något lite lagom diffust för vi hittar inte så mycket vetenskaplig fakta om det men många hokus-pokus-sidor verkar lovorda pulvret som någon form av mirakelpulver. Och något sådant skulle ju inte alls ligga rätt till för att en skojarorganisation skulle ge sig på det.... (ironi). 

 

 

Vi har inga bindande bevis på att detta är en bluff men efter alla konstiga turer med Better Globes vanliga verksamhet där man vägrar visa upp årsredovisning mm så känns även detta skumt. Vårt råd är såklart STAY AWAY!

 

Läs mer om Better Globe

 

Investera i Better Globe?

Äntligen tar finanstidningarna tag i Better Globe

Better Globe - Ett "träd"-företag

Pyramidspel

Bloggens första hater

Är Better Globe tidernas största pyramidspel?

Balansekonomi och Better Globe

A better globe - långsiktig ponziscam

Avanza marknadsför pyramidbluffar

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.