24 Feb, 2021

Ola Serneke lämnar VD-posten

 

 

Idag nås vi av nyheten att Ola Serneke lämnar posten som VD för sitt eget byggbolag. Ola lämnar även styrelsen men sitter kvar som VD för bolaget Serneke invest. Det är efter att bolaget genomfört en egen utredning kring de anonyma blogginlägg som Ola gjort på aktieforumet Placera som detta besked kommer. Utredningen anser inte att Ola har gjort sig skyldig till några lagbrott men att hans handlingar ändå påverkat förtroendet för bolaget engativt.

Vi hade detta på känn och valde faktiskt att köpa några aktier i Serneke i samband med skandalen om Olas anonyma nättrollande. Om en knapp timme öppnar börsen och då får vi se om vår chansning på ett lyft när/om Ola fick sparken blir sanning eller ej.

 

 

Läs mer om Serneke

 

Byggföretaget Serneke på väg till börsen - Aktiepappa

Serneke ökar omsättningen med 226 % - Aktiepappa

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.