25 Mar, 2021

Spartips - gå ur vänstervridna Svenska kyrkan

 

 

Idag kan vi läsa om hur Svenska kyrkan uttalat sig kring förslaget som svenska politiker föreslagit: krav på svenska-kunskaper för att få svenskt medborgarskap. Det tycker Svenska kyrkan är en dålig idé och man anser att det skulle motverka integretion. Kanske vet Svenska kyrkan något som vi inte vet men hur skulle det motverka integretion? Det är ju allmänt känt att bristfälliga språkkunskaper tvärtom gör det svårare att komma in i samhället. Så om ni inte vill bidra med pengar till den här politiska organisationen så är vårt tips att ni går ur den och sparar 1 % av er inkomst varje år. Då slipper ni också ge pengar till den här typen av vänsteraktivism.

Aktiepappa har gått ur kyrkan sedan många år och för varje artikel av det här slaget vi läser så känns det beslutet bara bättre. Det finns verkligen många bra saker med Svenska kyrkan men när de gång på gång agerar som en vänsteraktivistisk organisation känns det som att det är dags att ta avstånd. Speciellt om man identifierar sig som höger på den politiska skalan. Höger om V och MP räcker egentligen för att var mer höger än Svenska kyrkan.

 

Gå ur fler delar av samhället

 

Det är ändå härligt att man kan välja att gå ur Svenska kyrkan. Tänk om man kunde gå ur fler saker som man inte vill bidra till i samhället. Då hade vi gått ur SVT, kamelfarmen, konst för maskar och möss, diverse bidrag mm. 

 

Gå ur Svenska kyrkan

 

Kyrkoskatten.se

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.