11 Apr, 2021

Veckans Bästa Ekonomiblogg


 
Här kommer sammanställningen för veckans bästa blogginlägg: 

Framtidsinvesteringen  har gjort en analys av bolaget Inspiration Healthcare, ett litet bolag som inriktat sig på utrustning för neonatalvård med inriktning mot intensivvård.

Frihetsmaskinen skrev i veckan om sitt bästa lifehack på sin blogg.

Matematikern delar med sig av hur han lyckades spara under studietiden och hur det gjort honom till miljonär.

Att Välja Lycka har skrivit ett blogginlägg om tankar kring att Rutger Arnhult kliver in som styrelseordförande i Castellum. 

Utdelningsseglaren har gjort en film om utdelningar och tipsar om hur man gör i sitt blogginlägg.

Frivid40 har intervjuat ledningen i ESG-bolaget Cielo Waste Solutions och publicerat på sin blogg.

Vi jämförde Skistars konkurrenter i Sälen och såg över vem som äger de olika skidbackarna och skrev i veckan ett inlägg om vår jämförelse.

Veckans Tweet

Förra söndagen kom vår Twittervän SparGeneralen med ett förslag om att vi borde ha med "veckans tweet" i vårt inlägg, så from denna veckan är det ett nytt inslag i Veckans Bästa. Pinga gärna oss när ni ser en tweet som passar in som "veckans tweet". 
 
Först ut att nämnas för sin tweet är ingen mindre än Krösus Sork om långsiktighet! 

Vi önskar er en fortsatt fin söndag! 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.