26 Apr, 2021

Investeringsbedrägerierna ökar - varning!

 

 

Idag läser vi i Dagens Inustri om att investeringsbedrägerierna ökar och tyvärr är det sannolikt en följd av det superheta börsklimatet i kombination med att många nya investerare söker sig till börsen och investeringar. Bitcoin nämns också i artikeln och tyvärr har vi sett allt för många upplägg kring bitcoin som inte ser sunda ut. De allra flesta som verkar skumma ha rockså visat sig vara det oc vårt generella råd till er som läser bloggen är:

 

OM DET SER FÖR BRA UT FÖR ATT VARA SANT SÅ ÄR DET ANTAGLIGEN DET!

 

Vi rekommenderar att ni alltid googlar det bolag, börs eller wallet som ni tänkt investera i innan ni investerar. Lägg gärna till ett "scam" efter namnet på bolaget, börsen, walleten dessutom och titta vad resultatet blir. Prova även att ställa frågan i något form av forum eller bäst av allt, på Twitter under hasch-taggen #finanstwitter. Pinga gärna in oss så ska vi ge vår syn på det hela. Var försiktiga men sluta inte investera i sunda bolag!

 

Läs mer om misstänkta investeringar

 

Varning för Mind Capital

Äntligen tar finanstidnignarna tag i Better Globe

Investeringsbedrägerierna ökar. Allt fler yngre drabbas.

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.