30 Apr, 2021

2 917 563 kr i uppgång idag

 

 

 

 

 

 

Vissa dagar på börsen är bätte än andra och idag är en sådan. Bästa dagen någonsin för våra portföljer. Det är definitivt värt att fira och vi tänker oss att vi ska göra just det så nu tar vi helg! Vi vill också passa på och önska alla våra läsare en riktigt trevlig valborgshelg!

Bilden ovan visar vår sammanslagna Nordnetportfölj och där ingår förutom vår IPO-portfölj även Aktiepappas företags portfölj. Privat har vi betydligt mindre kapital än så men det är ändå kul att det går bra för portföljerna  även om det inte är pengar som på långa vägar är skattade och klara. Vi lovar att försöka skynda på med uppdatering av våra portföljer. Den senast uppdateringen gjorde vi 2019 så det börjar bli dags.

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.