4 May, 2021

Månadsspara i Amazon!

 

 

Amazon har aldrig varit billigare

 

Amazon är ett fantastiskt bolag på många sätt. Visst är aktien dyr på flera sätt (PE-tal på 101 och 3387 USD per aktie är svårt att kalla billigt) men det är ändå ett bolag som vi tror på för framtiden. Inte bara deras online-försäljning, dom har en molntjänst i Amazon Web Service som vi tror på för framtiden. Själva aktien är dock lite väl dyr att månadsspara i tycker vi. 28.640 kr per aktie är lite dyrt för ett månadsspar för de flesta men det finns alternativ! Om man väljer att köpa andelar i AVA Amazon Tracker istället så kan man månadsspara för låt säga 1.000 kr och när man har tillräckligt för en riktig aktie så säljer man trackern och köper en Amazon istället. Eller så behållar man trackern helt enkelt. Det är frivilligt såklart men vi kommer spara i trackern och sen växla till aktien när vi har pengar nog för en aktie. Det tillkommer en liten kostnad som Avanza tar ut men det är det definitivt värt tycker vi!

Använd gärna vår affiliatelänk nedan så får vi en liten ersättning från Avanza enligt vårt Affiliatprogram. Givetvis kostar det inte er något om ni investerar via länken!

Amazon Tracker Avanza 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.