31 Jul, 2021

Vad händer med Björn Borg och Messi?

 

 

De senaste dagarna har vi sett flera bilder på den argentinska fotbollsspelaren Lionel Messi poserandes i kalsonger från Björn Borg. Det är enligt uppgift Messis flickvän eller fru som postat bilderna för sina 1,5 miljoner följare att se. På minst en av bilderna ser det verkligen ut som att loggan på boxershortsen fixats till för att verkligen synas. Vi kan inte se någon koppling mellan Björn Borg och Messi och kanske beror allt på att han helt enkelt insett att boxers från Björn Borg är de bästa i världen men det känns som att det blivit lite för mycket exponering för det. I den nya värld vi lever i där de konstigaste sakerna kan få en aktie att rusa är vi inte förvånade över att detta drivit eller driver kursen en aning men i fråga av att sprida varumärket Björn Borg är vi övertygade om att detta är något riktigt bra. Nog för att personen Björn Borg var en välkänd idrottsman och profil men Messi är något helt annat. I en beetydligt större sport än tennis också. Det skulle förvåna oss om inte den här fantastiska markadsföringen kommer synas i omsättningen när kvartal 3 summeras lite senare i år.

Aktiepappa äger en liten slatt med Björn Borg och det har tills för en liten tid sedan inte varit någon jättekul investering men i år har det börjat rätta till sig och efter den här marknadsföringen (medveten eller inte) känns det som att kalsongtillverkaren kan få det lyft i försäljningen som vi länge väntat på alldeles för länge. Det krävdes alltså en variant av gerillamarknadsföring för att den här snedgungan skulle komma på rätt köl. Tack för det Messi!

 

Läs mer om Björn Borg

 

Björn Borg - Nu lyfter vi!

30 % rabatt på Björn Borg

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.