7 Oct, 2021

Dagens spartips!

 

 

Det är inte svårt att bli miljonär

 

Idag levererar vi ett spartips som är anpassat för de allra "svagaste" i samhället. Det tar egentligen emot att kalla gruppen så men det är ett uttryck som många politiker använt så mycket att det blivit allmänt vedertaget. Ni har säkert hört om alla människor som inte kan spara en enda krona för de har lika stora utgifter som inkomster varje månad. Jag vet inte hur många av de aktuella människorna som har en prenumeration på Postkodlotteriet men antagligen är det någon och det är en för mycket. Dagens spartips blir därför att säga upp sin prenumeration på Postkodlotteriet och istället spara den summan i en indexfond. Förslagsvis Avanza Zero. Ett hushåll med 2 familjer där vardera person har en lott betalar 340 kr per månad till Postkodlotteriet. Skulle man istället spara de pengarna i en fond till normal avkastning så dröjer det 43 år innan man är miljonär.

För er som känner att ni vill säkra upp så ni inte drabbas av en plötslig iver att kasta 170 kr i månaden rakt i sjön så finns även en länk nedan där ni kan avsäga er reklam från detta företag. Följ den och regga er så räddar ni även miljön en smula!

Spärra adress hos Postkodlotteriet

Hjälp oss gärna att sprida detta spartips utanför de vanliga sparar- och investerarkanalerna så det når de personer som verkligen behöver det.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.