18 Nov, 2021

Bolåneportföljen +2,35%

I år blev det en comeback med bolåneportföljen som var igång mellan 2015-2018. Syftet med portföljen är att slå bostadsräntan där pengarna egentligen var tänkt att ha större kontantinsats vid köp av bostad. Jag flyttade i december till en större lägenhet och passade då på att göra den här portföljen. Gjorde en bra deal när jag valde att binda mitt lån i 4 år till räntan 0,99%. Så kommer att behålla den här portföljen i 3,5 år till. Sedan får man se vad jag gör med pengarna.  För att särskilja portföljen har jag skapat ett ISK konto hos SAVR*(affiliatelänk). 

Fonderna som finns hos SAVR *(affiliatelänk) är mycket billigare på den plattformen och man får tillbaks återbäring. Om det är så att du endast äger fonder, så bör du kolla upp det.

Just nu är utvecklingen på +2,35% vilket slår min bostadsränta. Nedan ser ni fondfördelningen som jag har ändrat på sen senaste inlägget.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.