22 Nov, 2021

Investerar SM - vi hamnade på 8:e plats i kändistävlingen

 

 

Få har nog missat att Investerar SM har gått av stqpeln förra veckan och i vanlig ordning fanns det en del av tävlingen som innefattade "Twitter-profiler" och i den delen av tävlingen slutade vi på en blygsam 8:e plats. Det var dock en del riktigt duktiga killar och tjejer med och vi hamnade efter bland annat en av Sveriges mest kända traders Ekka Lundin, en fondförvaltare och några andra riktigt duktiga investerare. Och vår målsättning var främst att inte förlora allt för stora pengar snarare än att gå all in i något papper med 20x hävstång.

De senaste årents segrare har varit Ekka Lundin som försvarade titeln från förra året, Sunda Invest, Aktiepappa och Spara Klokt. Just Spara Klokt gick för seger i år och det gick inte riktigt som planerat. Läs mer om det på hans ekonomiblogg (<---länk).

Vinnare av hela lävlingen var en person vid namn ERIKSSON som lyckades förvalta sin portfölj med 454,6%. Imponerande!

 

Läs mer om Investerar-SM

 

Investerar-SM 

Vinnare i Investerar SM (2018)

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.