27 Nov, 2021

Nordea går tillbaka och blir PK-Banken igen

Nordea, Analytiker, PK-Banken


Nordea stänger av analytiker

 

Nordea cencurerar och stänger av sina analytiker Andreas Steno Larsen och Martin Enlund. Orsaken till avstängningarna är tydligen en analys där Andreas och Martin uttryckt att det där vaccinet somdettalas omså mycket dessa dagar är "omdiskuterat". De tar alltså inte ställning eller försöker påverka någon utan de gör en enkel och korrekt reflektion av verkligheten.

Trött på pekpinnar

Personligen är vi extremt trötta på företag som försöker trycka ner sina värderingar och åsikter i halsen på oss mot vår vilja. På samma sätt är vi motståndare till censur. Vi behöver ingen bank som bestämmer vad vi klarar av att lösa/lyssna på. Året är 2021 och de flesta av invånarna i världen klarar av att höra sanningen. Sen får var och en välja hur man ska agera på den men att försöka dölja och cencurera tycker inte vi är bankens sak.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.