2 Dec, 2021

Varning för scams!

Ni som läser bloggen och som funderar på att betala för att följa en trader som säger sig vara framgångsrik på sociala medier. Helst Instagram där de flesta bluffmakarna håller till: GÖR DET INTE!!! Först och främst finns det tusentals duktiga traders och investerare där ute som delar med sig av sin kunskap helt gratis. Börja där och om ni efter något år sedan vill köpa in er i en betal-discord eller liknande så gör det för all del men gör läxan först. Kolla upp de som ska ger råd, sälja kurser eller vad det kan vara. Om den som håller i kursen visar sig vara så framgångsrik att han bor kvar hemma hos mamma och har fått sparken från banken så är mitt råd att ni inte köper en kurs av honom. Samma sak om tjejen som säljer kursen uppenbarligen ljuger (när ni googlar hennes namn). Eller om den superframgångsrika tradern som säljer råd bor i ett litet kyffe i den sunkigaste delen av en tråkig liten kommun någonstans. Då kanske ni ska tnka till en extra gång.

Vill ni ha tips på gratis info så finns det här vid sidan av detta blogginlägg. Där finns massa bra länkar. Inte så många traders kanske men för dem rekommenderar vi Twitter. Har ni inget konto på Twitter så skaffa det och ställ frågan vilka traders ni ska följa. Tagga in oss @aktiepappa så hjälper vi gladeligen till att rikta er i rätt riktning.  Helt gratis!

 

Läs mer om misstänkta bluffmakare och försäljare

 

Investeringsbedrägerierna ökar

Varning för Mind Capital

Äntlligen tar finanstidningarna tag i Better Globe

Säljer utbildningar och böcker

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.