5 Dec, 2021

Bitcoin krasch så agerar jag

Senaste 2 månaderna har jag börjat öka i kryptovalutor och nu under helgen störtdök Bitcoin kursen från 57000$ till ungefär 42000$, som innebär ca 26%. När jag vaknade på lördagsmorgon såg jag inte botten nivån utan kursen låg på 47000$. Just nu har den pendlat runt ca 48000$. 

Hur kommer jag att agera framöver?

Jag kommer att fortsätta att fylla på med kryptovalutor varje månad och har sett att fler och fler inom Finanstwitter börjat bli intresserade i krypto. Även med Krypto kör jag "Köp och Behåll" strategin som har en egen definition nämligen "HODL", så det passar mig utmärkt. Kommer troligtvis att köpa lite mer Bitcoin imorgon. I nuläget består andelen med 8,5% krypto om vi tittar på vanliga Avanza portföljen som jag gör veckorapporter i och mina Magic Formula portföljer som finns hos Shareville.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.