29 Dec, 2021

Partytajm gör skäl för namnet - rusar 370 %

 

 

Partytajm International

 

 

Börsbolaget Partytajm, med den passande tickern PARTY gjorde idag skäl för både bolagsnamn och tickern när de rusade över 500 %. Vid den tidpunkten fick NGM nog och stoppade handeln med bolaget på deras börs/lista. Efter att bolaget fått möjlighet att kommentera uppgången med informationen om att de inte hade någon insiderinformation om varför aktien rusat så startade handeln igen och en viss sans återfann sig. Slutligen kunde Partytajm stänga med en uppgång på 186 % för dagen. Bolagets omsättning är lite mer blygsam än omsättningen på aktien eller vad sägs om 1,2 miljoner? Att jämföra med ett börsvärde på 107 miljoner SEK.

Partytajm är ett bolag som säljer partytillbehör över nätet och direktnoterades så sent som i mitten av november i år. De första veckorna har kursen rört sig mellan 8 och 10 kr men idag kom som sagt party-rycket. 425.000 aktier av boalgets totala 4,3 miljoner aktier har idag bytt ägare och mest handel har skett via Avanzas plattform och vid stängning hade Avanzaianerna totalt sett nettosålt aktier i bolaget. 

Ska bli kul att se hur aktien rör sig i morgon, vi gissar på att en och annan ny investerare kommer vara sugen på att handla i aktien vilket kommer leda till fortsatt uppgång. I alla fall tillfälligtvis. Frågan är när kraschen kommer, kanske redan under morgondagen.

 

Läs mer om Partytajm

Bolaget ser ingen förklaring till kursuppgång (PM)

Handelsstopp i Partytajm efter kraftig kursrusning (DI)

Partyföretaget skenar på börsen (Aftonbladet)

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.