9 Jan, 2022

Veckans Bästa Ekonomibloggar- Topp 5 Aktiebloggar Vecka 1

Veckans Bästa Ekonomibloggar- Topp 5 Aktiebloggar Vecka 1
 
Första veckan på 2022 har passerat, för vår del en vecka vi helst glömmer när det kommer till investeringar. Nytt år betyder också nya blogginlägg, här kommer sammanställningen över veckans bästa aktiebloggar:

1. Investacus har publicerat ett blogginlägg om vilka lärdomar han fått efter att investerat under tio år.
 
2. Aktieoutsidern har som tidigare år sammanställt ett inlägg om Twitter/bloggprofilers avkastning för 2021. Ett uppskattat och roligt inlägg! 

3. Hur Du Blir Rik har skrivit ett tänkvärt och ärligt blogginlägg om att föregående år är det sämsta året investeringsmässigt någonsin för honom.

4. Smartsnål har sammanställt hur IPO-året 2021 gick, både antal tilldelningar men också hur stor den totala vinsten på investeringarna blev.

5. Sparo lärde åtminstone oss ett nytt begrepp i sitt inlägg om shopping på sin blogg, nämligen uttrycket "bulimishopping".

Vi skrev själva ett blogginlägg om att Ulf Hedlund vd i Svolder sålt aktier. Självklart fick ett svar från honom med en förklaring till varför han sålt!

Har vi missat ett riktigt bra blogginlägg? Tipsa oss gärna!

Vi önskar er alla en fortsatt fin söndagskväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.