14 Jun, 2022

Det går att ha både rätt och fel

Uppdaterad:
12 May, 2023

 

Exempel: Lohilo

För knappt ett år sedan skrev vi ett inlägg om Lihilos första tid på börsen. En tid som inte varit direkt lysande och det är verkligen inte vår mening att försöka säga "vad var det vi sa?". Tvärtom menar vi att tittar man på kurvan kunde man köpt vid notering och gjort nästan 3 gånger pengarna om man lyckats tajma rätt. Och eftersom det gjorts avslut där uppe på toppen så var det helt klart några som sålde då. Vi valde dock att stå utanför helt och först kändes det som en miss men nu i efterhand känns det skönt att vi avstod.

Det här är det härliga med aktier och börsen. Man kan ha olika syn på både bolag och på investeringar men man kan ändå tjäna pengar. Eller förlora pengar för den delen.

Läs mer om Lohilo

Lohilos börsvärde: 14.560 st padelracket

 

Valutakonto på ISK

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.