13 Aug, 2022

Köpt mycket Investor i veckan

Köpt Investor
 

I veckan allokerade jag om i portföljen och ökade i Investor, nu är Investor uppe i 12%. Sålde mina poster som jag hade i Telia. Fastigheter har stigit rejält i veckan och Castellum uppe igen som mitt 5:e största innehav. På en vecka har det stigit hela 18% och mina köp i början av Juli visade sig vara riktigt bra köp.

Jag känner inte för att trycka in nya pengar och om jag gör det kommer det inte göras några köp i fastigheter, utan då mer Investor och mina mindre innehav i Nibe, Vitec eller AAK som är mer intressant för mig i dagsläget. Fortsätter hålla ifrån index där min portfölj är ganska defensiv och vid stigande börs så kommer index i kapp mig. Väldigt nöjd med utvecklingen YTD just nu.

 

 




 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.