17 Sep, 2022

Portföljen tillbaks till 2021 April

Röda siffror har speglat portföljen och index senaste 2-3 veckor. Det gäller då att bredda ut grafen några år för att blicka tillbaks. Ovan graf är portföljens avkastning i absoluta tal (kronor) och inte procentuellt, min portfölj har sjunkit tillbaks till 6 April 2021 avkastning. Då var jag ju hur nöjd som helst med utvecklingen och borde vara det även nu. 

De flesta bolag som jag har investerat i fortsätter att växa och gör mer vinst än April förra året och då innebär det att värderingen sjunkit och blivit billigare nu. Om jag fortsätter att köpa så gör jag det billigare än vad det var i April och det är så man bör tänka och inte fundera på att portföljen slaktas.

Så länge man månadssparar gör man det bra och det kommer bli en ordentlig studs när det väl vänder. Finns alltid några siffror som stiger vad som än händer med portföljen och det är mina utdelningar, så länge man trycker in mer pengar och återinvesterar....

Keep it simple.
Earn
Invest
Repeat

 


 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.